MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αύριο το τελευταίο αντίο στον 66χρονο κυνηγό. Κατήγγειλε ιατρική αμέλεια η οικογένεια

Advertisement

Sponsored by exness

Η κηδεία του 66χρονου που εξέπνευσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού – Προηγήθηκε κυνηγετικό ατύχημα – Κατήγγειλε ιατρική αμέλεια η οικογένεια του μετά από σειρά επεμβάσεων που είχε υποβληθεί

Συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, αποχαιρετούν αύριο τον 66χρονο Γιώργο Γάλλου που εξέπνευσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού.

Advertisement

Αρχικά νοσηλεύτηκε μετά από κυνηγετικό ατύχημα και εν συνεχεία υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων με την οικογένειά του να καταγγέλλει ιατρική αμέλεια στην Αστυνομία.

Η κηδεία του 66χρονου θα τελεστεί αύριο, Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάβας στο Ζακάκι.

Όπως ανέφερε σε προηγούμενο δημοσίευμά της η Cyprus Times, ο άτυχος 66χρονος νοσηλεύτηκε και υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο Γολγοθάς του 66χρονου ξεκίνησε περί τα μέσα Νοεμβρίου, μετά από εκπυρσοκρότηση του όπλου του, ενώ βρισκόταν σε κυνηγετική εξόρμηση. Από τον πυροβολισμό, ο 66χρονος κυνηγός τραυματίστηκε σοβαρά στην κνήμη του αριστερού του ποδιού. Όπως πληροφορούμαστε, αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και εν συνεχεία στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου και απεβίωσε την περασμένη Δευτέρα, από ανακοπή καρδιάς. 

Πιο συγκεκριμένα από τότε που εισήχθη στο νοσηλευτήριο, μέχρι το πρωί της περασμένης Δευτέρας που απεβίωσε, ο 66χρονος είχε υποβληθεί σε σειρά άλλων χειρουργικών επεμβάσεων. Από την τελευταία που υποβλήθηκε για αφαίρεση χολής, δυστυχώς δεν συνήλθε ποτέ. Στην καταγγελία προχώρησε ο γιος του θανόντα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network