MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αύριο η πιο ψυχρή μέρα της εβδομάδας… Παγετός και χιόνια στις ημιορεινές περιοχές, λέει ο Νικολαΐδης στη CT

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κλοιό κακοκαιρίας η Κύπρος από χθες μέχρι και την Πέμπτη – Αύριο η πιο ψυχρή μέρα της εβδομάδας – Απόψε ή Τετάρτη βράδυ η πιο κρύα νύχτα – Όσα ανέφερε ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης στη Cyprus Times

Στην κακοκαιρία «Μήδεια» που επικρατεί σε ολόκληρη την Αττική τις τελευταίες μέρες φαίνεται να αποδίδονται τα καιρικά φαινόμενα που έκαναν την εμφάνισή τους από χθες στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν οι βροχές και καταιγίδες καθώς και η χιονόπτωση στις ημιορεινές περιοχές.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθη Νικολαΐδη, οι συννεφιές και οι βροχές είναι αυτές που θα επικρατήσουν σήμερα και αύριο σε σχεδόν ολόκληρη την Κύπρο και το εσωτερικό, με την πτώση της θερμοκρασίας να σημειώνεται από σήμερα.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Μετεωρολογίας στη Cyprus Times, αύριο αναμένεται να είναι η πιο ψυχρή μέρα της εβδομάδας με τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση, για να κυμανθεί αισθητά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Όσον αφορά την πιο κρύα βραδιά, σύμφωνα με τον Κλεάνθη Νικολαΐδη, απόψε το βράδυ ή το βράδυ Τετάρτης με ξημερώματα Πέμπτης αναμένεται να επικρατήσουν οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες καθιστώντας τις βραδιές ως τις πιο κρύες για αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ίδιος, o παγετός που επικρατεί από χθες το βράδυ στα ορεινά, τα ημιορεινά και τοπικά αλλά και σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη.

Από την Πέμπτη και μετά τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν αυτές τις ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν σιγά σιγά να αποχωρούν ενώ θα σημειωθεί και άνοδος της θερμοκρασίας.

Τέλος, όσον αφορά το Τρόοδος, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Μετεωρολογίας δεν έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής χιονόπτωση στα σημεία όπου υπάρχουν αντικείμενα καταμέτρησης της Υπηρεσίας, ωστόσο η κορυφή Όλυμπος και άλλα σημεία του Τροόδους έχουν σκεπαστεί από χιόνι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network