MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των κρεοπωλών για έλλειψη ζώων στα κατεχόμενα, λένε οι Τ/κ κτηνοτρόφοι

Advertisement

Sponsored by exness

Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των κρεοπωλών για έλλειψη ζώων στα κατεχόμενα, λένε οι Τ/κ κτηνοτρόφοι – Όσα μεταδίδουν στα κατεχόμενα

Ο σύνδεσμος Τ/κ κτηνοτρόφων αντέδρασε την Τετάρτη σε δηλώσεις που έκανε την Τρίτη ο σύνδεσμος Τ/κ κρεοπωλών, υποστηρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι.

Advertisement

Σε συνέντευξη Τύπου, το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης κτηνοτρόφων δήλωσε ότι οι κατηγορίες των κρεοπωλών ήταν προδοτικές και κακόβουλες.

Ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου, Αντίλ Ονάλτ, αναφέρθηκε στις τελευταίες καταγραφές του “κτηνιατρικού τμήματος” σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι δεν υπήρχαν ζώα. «Τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχουν αρκετά ζώα» στα κατεχόμενα, είπε, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη για κρέας και ότι οι κρεοπώλες παίζουν παιχνίδια για το θέμα.

Ο Ονάλτ κατηγόρησε τους κρεοπώλες για ασέβεια λέγοντας ότι αγοράζουν ζώα από παραγωγούς χωρίς να πληρώνουν.

Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς ότι οι παραγωγοί ζώων αυξάνουν τις τιμές, ο Ονάλτ είπε ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια, προσθέτοντας ότι οι τιμές είναι σταθερές και διαφανείς.

Αναφέροντας ότι υπήρχε μεγάλη διαφορά τιμής μεταξύ των υπεραγορών και των κρεοπωλείων, ο Ονάλτ κάλεσε την «κυβέρνηση» να κάνει ελέγχους.

Στα κατεχόμενα «μεταφέρεται λαθραίο κρέας από αυτούς που μας αποκαλούν λαθρέμπορους», είπε, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει ανάγκη εισαγωγής κρέατος στη χώρα αυτή τη στιγμή».

Ο Ονάλτ είπε ότι ακόμα κι αν εισάγεται κρέας, θα είναι ακριβό γιατί υπάρχει παγκόσμια κρίση και ότι υπάρχει επίσης έλλειψη κρέατος στον κόσμο και στις ελεύθερες περιοχές.

Καταληκτικά, ο Ονάλτ προειδοποίησε ότι εάν η «κυβέρνηση» επιτρέψει τις «εισαγωγές» κρέατος, τότε οι κτηνοτρόφοι θα αναλάβουν δράση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network