MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άτυπη συνάντηση τεχνοκρατών στο Mont Pèlerin

Advertisement

Sponsored by exness

Συνάντηση μεταξύ των τεχνοκρατικών ομάδων της ε/κ και της τ/κ πλευράς στο Μοντ Πελερέν στην παρουσία των Ηνωμένων Εθνών σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο… Παραμένουν οι διαφορές – Τα επόμενα βήματα

Advertisement

Ολοκληρώθηκαν μια μέρα πριν την ολοκλήρωση του χρονοδιαγράμματος που τελείωνε σήμερα 12 Ιανουαρίου, οι εργασίες των τεχνοκρατικών ομάδων στο Μοντ Πελερέν, αυτό όμως δεν αποτελεί ενδεικτικό κακού κλίματος ή αδιεξόδου στη δικαδικασία επισήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο ανακοίνωσε ότι σήμερα αναμένεται άτυπη συνάντηση μεταξύ των τεχνοκρατικών ομάδων της ε/κ και της τ/κ πλευράς στο Μοντ Πελερέν στην παρουσία των Ηνωμένων Εθνών.

Αυτό που ενδιαφέρει σημείωσε ο κ. Χριστοδουλίδης είναι τα εργαλεία που έδωσε η κάθε πλευρά, ενώ θα αξιοποιηθούν οι ιδέες που ακούστηκαν, προσθέτοντας ότι η Κυβέρνηση δεν θα εκφραστεί δημόσια πριν να τύχει ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των εργασιών.

Στις 25-26 Ιανουαρίου ενδεχομένως να υπάρξει συνάντηση δύο ηγετών, με θέματα πέντε κεφάλαια που συνοψίζουν την εσωτερική πτυχή, ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης ενώ οι συγκεκριμένες ημερομηνίες προκύπτουν λόγω του προγράμαμτος του προέδρου, ο οποίος θα μεταβεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στο Στρασβούργο και την Παρασκευή στην Πορτογαλία.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι το πότε θα συνεχίσει η διάσκεψη σε πολιτικό επίπεδο καθώς και το επίπεδο εκπροσώπησης θα εξαρτηθεί από την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της εργασίας των τεχνοκρατών.

«Η διάσκεψη για την Κύπρο δεν έχει ολοκληρωθεί, είναι ανοιχτού τέλους και αυτό ήταν ξεκάθαρο από την 1η Δεκεμβρίου», σημείωσε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network