MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Άθλια και τριτοκοσμική εικόνα.. γερασμένο». Προανήγγειλε διαμαρτυρία στο ΓΝ Πάφου ο Φαίδωνος

Advertisement

Sponsored by exness

Φωνάζει για τις συνθήκες στο νοσοκομείο Πάφου ο Δήμαρχος, Φαίδωνας Φαίδωνος – Το χαρακτηρίζει ως ένα γερασμένο κτήριο χωρίς συντηρήσεις – Ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις σε άλλες επαρχίες οι ασθενείς – Προανήγγειλε ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας

Άθλια και τριτοκοσμική περιγράφει την εικόνα που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Δήμαρχος της πόλης, Φαίδωνας Φαίδωνος ενώ προανήγγειλε, μάλιστα, ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας ενεργών πολιτών, έξω από το νοσοκομείο, σε μεταγενέστερο στάδιο στην οποία προτίθεται να συμμετάσχει και ο ίδιος.

Advertisement

Το Νοσοκομείο Πάφου υλικοτεχνικά, «είναι γερασμένο» ανέφερε και τα τελευταία 30 χρόνια δεν έγινε καμία ουσιαστική συντήρηση.

Λόγω κακοδιαχείρισης και κακοδιοίκησης, κατήγγειλε, δεν γίνονται ούτε καν τα ελάχιστα, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο «να μοιάζει με εγκαταλειμμένο κτήριο».

Κατήγγειλε επίσης ότι πολλοί ασθενείς και συγγενείς τους από την επαρχία ταλαιπωρούνται αφού δεν υπάρχουν κρεβάτια σε κλινικές και αναγκάζονται να νοσηλεύονται σε άλλες επαρχίες.

Κάλεσε, επίσης, τους αρμοδίους να αναθεωρήσουν τις συμφωνίες με τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια που είναι συμβεβλημένα στο ΓεΣΥ αφού ορισμένοι κλινικάρχες επιλέγουν μόνο τις κερδοφόρες , όπως τις χαρακτήρισε, ιατρικές υπηρεσίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal