MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ασυνομική έφοδος στα γραφεία Κοινοτάρχη στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Yπόθεση κατάχρησης εξουσίας εναντίον  του Κοινοτάρχη και μελών του κοινοτικού συμβουλίου κοινότητας της  Επαρχίας Πάφου εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Advertisement

Συγκεκριμένα στα πλαίσια διερεύνησης οικονομικών ατασθαλιών μέλη του ΤΑΕ Πάφου κατόπιν δικαστικού εντάλματος παρέλαβαν αριθμό φακέλων  με έγγραφα από το συγκεκριμένο κοινοτικό συμβούλιο , καθώς και αριθμό  πύργων ηλεκτρονικών υπολογιστών, την περασμένη Παρασκευή που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Η ανακριτική ομάδα που έχει αναλάβει την διερεύνησή της υπόθεσης έχει μεταβεί σήμερα στην Λευκωσία για την μεταφορά των τεκμηρίων στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ η επαρχιακή διοίκηση έχει εμπλακεί στην διερεύνηση σε συνεργασία με την Ελεγκτική Υπηρεσία, το Υπουργείο Εσωτερικών και την Αστυνομία.

Οι  ίδιες πληροφορίες φέρουν τις καταγγελίες να αφορούν όχι μόνο  θέματα  οικονομικής διαχείρισης αλλά και μη τήρησης των νομότυπων διαδικασιών.

Οι καταγγελίες αναφέρονται μεταξύ άλλων σε ανάθεση απευθείας εργασιών αλλά και στην εργοδότηση στο κοινοτικό συμβούλιο συγγενικών προσώπων του κοινοτάρχη.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου της συγκεκριμένης κοινότητας ανέφερε πως η κάθε έρευνα είναι καλοδεχούμενη.

Ο κοινοτάρχης είπε πως οι συγκεκριμένες καταγγελίες έγιναν μόνο από ένα μέλος του κοινοτικού συμβουλίου που έχει διαδεχθεί ο γιος του σε αυτή τη πενταετία και όχι από το σύνολο των μελών του κοινοτικού συμβουλίου.

Το συγκεκριμένο μέλος είπε ο κοινοτάρχης παρανομεί σε καθημερινή βάση στα πλαίσια των εργασιών ως κτηνοτρόφος.

Επίσης είπε καταγγελίες για το συγκεκριμένο μέλος έγιναν και για κλοπή νερού.

Ο κοινοτάρχης είπε ότι η αλήθεια θα λάμψει και πως το κοινοτικού συμβούλιο εργάζεται για το καλό της κοινότητας μακριά από διαφθορές. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network