MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ασυνείδητος οδηγός στην Πάφο… Ήπιε, προκάλεσε ατύχημα, επιτέθηκε σε οδηγό και αντιστάθηκε στη σύλληψη

Advertisement

Sponsored by exness

Και ασυνείδητος και με θράσος οδηγός στην Πάφο– Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος, προκάλεσε ατύχημα – Επιτέθηκε σε άλλο οδηγό με ρόπαλο– Χειροπέδες σε 40χρονο

Πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα στην άσφαλτο και ενώ η κοινωνία είναι ακόμη συγκλονισμένη από τον θάνατο του άτυχου Παναγιώτη, ενός νεαρού που έχασε τη ζωή του από μεθυσμένο οδηγό, στην Πάφο οδηγός κυκλοφορούσε μεθυσμένος έχοντας μάλιστα απύθμενο θράσος.

Advertisement

Πρόκειται για 40χρονο ο οποίο ενώ είχε πιει αποφάσισε να οδηγήσει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος, που κατάγεται από τη Ρουμανία, οδηγούσε όχημα και ενώ βρισκόταν σε φώτα τροχαίας επί της οδού Αποστόλου Παύλου ξαφνικά κινήθηκε με την όπισθεν ταχύτητα, κτυπώντας το αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε και το οποίο οδηγούσε Βρετανίδα.

Πιο πίσω ακολουθούσε ο αδερφός της Βρετανίδας οδηγού, ο οποίος όταν προσπάθησε να ζητήσει εξηγήσεις φέρεται να δέχθηκε επίθεση με ρόπαλο από τον 40χρονο.

Στην σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία η οποία διαπίστωσε ότι ο 40χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης και τέθηκε υπό κράτηση, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network