MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ασυνείδητοι οδηγοί όλων των ηλικιών… «Πιάστηκαν» άλλοι δύο οδηγοί με τέρμα τα γκάζια!

Advertisement

Sponsored by exness

Καθημερινά και νέα παραδείγματα ασυνείδητων οδηγών στους δρόμους της Κύπρου –  Δύο πρόσωπα οδηγούσαν με υπερβολική ταχύτητα χθες βράδυ και σήμερα το πρωί – Φόρεσαν χειροπέδες για λίγο και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι νεωτέρας

Advertisement

Δύο πρόσωπα που οδηγούσαν με υπερβολική ταχύτητα, εντόπισαν χθες βράδυ και σήμερα το πρωί μέλη της Αστυνομίας.

Δε φτάνει που έτρεχε, επιχείρησε να ξεφύγει των αστυνομικών

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9 σήμερα το πρωί, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον Κόρνο, έκαναν σήμα σε οδηγό διερχόμενου οχήματος να σταματήσει, αφού κινείτο με ταχύτητα 183 χιλιόμετρα ανά ώρα (ΧΑΩ) αντί 100 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και ανακόπηκε λίγο αργότερα από τα μέλη του ΟΠΟΔ. Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 66χρονο, κάτοικο επαρχίας Λάρνακας, ενώ το όχημα δεν είχε εν ισχύ άδεια κυκλοφορίας από τον Δεκέμβριο, 2017.

Ο 66χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Πάτησε τέρμα το γκάζι πρωινιάτικα…

Επίσης, γύρω στις 8.40 χθες βράδυ, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Λάρνακας, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στη Λάρνακα, ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 18χρονος κάτοικος επαρχίας Λάρνακας, με ταχύτητα 119 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 50 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στην Τροχαία Λάρνακας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network