MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αστυνομικός με άδεια ασθενείας οργάνωνε εγκαίνια σε νυχτερινό κέντρο!

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία Αρχείου…

Αστυνομικός με άδεια λόγω ασθένειας οργάνωνε εγκαίνια σε νυχτερινό κέντρο – Έδινε εντολές στο προσωπικό και υποδεχόταν πελάτες – Τον πρόδωσαν οι αναρτήσεις του – Τον «επισκέφθηκαν» υπό κάλυψη αστυνομικοί

Advertisement

Αστυνομικός βρισκόταν με άδεια λόγω… ασθένειας αλλά συμμετείχε στα εγκαίνια νυχτερινού κέντρου όπου είχε οργανωτικές αρμοδιότητες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» το περιστατικό σημειώθηκε σε παραλιακή πόλη όπου ο εν λόγω αστυνομικός έπεσε στα «δίχτυα» της Διεύθυνσης Επαγγελματικών Προτύπων.

Αυτό που τον πρόδωσε ήταν οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός καθώς και παλαιότερες όπου ενώ απουσίαζε από τα καθήκοντά του με άδεια ασθενείας, διασκέδαζε στο νυκτερινό κέντρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν στο εν λόγω κέντρο έκαναν την εμφάνισή τους υπό κάλυψη Αστυνομικοί, οι οποίοι όχι απλά διαπίστωσαν ότι το εν λόγω πρόσωπο βρισκόταν στο χώρο, αλλά έδινε εντολές στο προσωπικό και υποδεχόταν πελάτες, μεταξύ αυτών και συνάδελφους του. Οι υπό κάλυψη αστυνομικοί αφού τον φωτογράφισαν τον ενημέρωσαν για την υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ετοιμάζεται σχετική έκθεση για τα γεγονότα για να αποφασιστεί εάν θα τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ εναντίον του αναμένεται να ασκηθεί πειθαρχική. Επιπλέον αναμένεται να διερευνηθεί ο γιατρός που του έδωσε άδεια ασθενείας και οι συνθήκες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network