MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε επίδοξο διαρρήκτη στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Διέρρηξαν διαμέρισμα στη Λεμεσό αλλά δεν τελείωσαν με επιτυχία τη δουλειά – Αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, ανέκοψε τον ένα διαρρήκτη ενώ… το «έσκασε» ο δεύτερος – Στην κατοχή τους είχαν κλοπιμαία περιουσία αλλά και… ναρκωτικά – Ψάχνουν τον Παλαιστίνιο, γνώστη στις αρχές

Advertisement

Γύρω στις 11:15 χθες βράδυ λοχίας της αστυνομίας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας δέχθηκε πληροφορία ότι υπάρχει διάρρηξη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λεμεσό. Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός καθήκοντος, ο οποίος κατά την άφιξη του είδε έναν άτομο με κουκούλα να επιχειρεί να διαφύγει από την πολυκατοικίας.

Ο λοχίας κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να του φορέσει χειροπέδες. Όπως διαπιστώθηκε από έρευνα, πρόκειται για 40χρονο Ιορδανό,μόνιμο κάτοικο Λεμεσού, ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης, κάνναβης, ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας και ένας σουγιάς, με λεπίδα μήκους 7,5 εκατοστών ενώ και κλοπιμαία αντικείμενα που ανήκουν σε ιδιοκτήτη διαμερίσματος.

Παράλληλα εντοπίστηκε κρυμμένη σε μπαλκόνι άλλου διαμερίσματος μία τσάντα εντός της οποίας εντοπίστηκαν εντοπίστηκαν επίσης ποσότητα κάνναβης, βάρους 11,5 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, βάρους 5,2 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα άγνωστης σκόνης, μπεζ χρώματος, βάρους 10 γραμμαρίων περίπου, διαρρηκτικά εργαλεία, ένα κλειδί οχήματος Mercedes και άλλα κλοπιμαία αντικείμενα. Από τις εξετάσεις που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο δεύτερος δράστης είναι 20χρονος Παλαιστίνιος  ο οποίος καταζητείται και από το ΤΑΕ Πάφου για άλλες υποθέσεις.

Ο 20χρονος, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, καταζητείται από την  Αστυνομία ενώ ο 40χρονος Ιορδανός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network