MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αστυνομικός έφτασε μέχρι το Διοικητικό Δικαστήριο διεκδικώντας προαγωγή μετά από έπαινο

Advertisement

Sponsored by exness

Αστυνομικός έφτασε μέχρι το Διοικητικό Δικαστήριο διεκδικώντας προαγωγή μετά από έπαινο που δέχθηκε – Σε περιστατικό ομηρίας στην περιοχή Ορόκλινης πριν από 3 περίπου χρόνια

Advertisement

Μέχρι το Διοικητικό Δικαστήριο έφτασε μέλος της Αστυνομίας, ο οποίος ζητούσε προαγωγή, μετά από έπαινο που δέχθηκε για τη στάση του σε περιστατικό ομηρίας που έγινε πριν από 3 χρόνια στην περιοχή της Ορόκλινης.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο εν λόγω Αστυνομικός , προτάθηκε από τον διοικητή της ΜΜΑΔ για προαγωγή επ’ ανδραγαθία, κάτι όμως που απέρριψε ο Αρχηγός κάνοντας λόγο για «ομαδική προσπάθεια η έκβαση της οποίας οφειλόταν στις συνολικές ενέργειες όλων των μελών που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση».

Κατά τα γεγονότα της υπόθεσης, άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής κλείστηκε στο υπόγειο της οικίας του μαζί με τον ηλικίας 16 μηνών γιο του, κρατώντας μαχαίρι και απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει. Κατόπιν διαπραγματεύσεων, τα μέλη της ΜΜΑΔ πραγματοποίησαν έφοδο στην κατοικία και άνοιξαν πυρά εναντίον του δράστη. Παρ’ όλα αυτά ο δράστης δεν καθηλώθηκε και κατάφερε να μαχαιρώσει το βρέφος στο πρόσωπο. Ο εν λόγω αστυνομικός πέταξε στο έδαφος την καραμπίνα που κρατούσε και όρμησε στον δράστη καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει, ενώ άλλο μέλος του Ε.Α.Ο. έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, τραυματίζοντας θανάσιμα τον δράστη.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στην απόφασή του το Διοικητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή, κάνοντας δεκτή την προδικαστική ένσταση της Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως η προαγωγή, επ’ ανδραγαθία, ενός μέλους της Αστυνομίας αποτελεί θέμα που ανάγεται στη διακριτική ευχέρεια του Αρχηγού Αστυνομίας και ο υποψήφιος για μια τέτοια προαγωγή δεν έχει έννομο συμφέρον να προσβάλει την άρνηση προαγωγής του, δικαστικώς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network