MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αστυνομικοί έδειραν πολίτη και τον κατηγόρησαν για επίθεση!

Advertisement

Sponsored by exness

Στην επιφάνεια νέα υπόθεση Αστυνομικής βίας – Δικαστήριο έκρινε αναξιόπιστες τις καταθέσεις πέντε Αστυνομικών που κατηγόρησαν πολίτη ότι τους επιτέθηκε- Υιοθέτησε την ανεξάρτητη μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα – Ακινητοποίησαν τον πολίτη, τον έδεσαν πισθάγκωνα και τον χτυπούσαν με γκλοπ

Advertisement

Νέα υπόθεση Αστυνομικής βίας στο προσκήνιο. Σύμφωνα με χθεσινή απόφαση Δικαστηρίου πέντε αστυνομικοί χτύπησαν με τα υπηρεσιακά τους ρόπαλα πολίτη. Οι Αστυνομικοί υποστήριξαν πως ο πολίτης τους επιτέθηκε  και προκάλεσε σωματική βλάβη ενώ εξύβρισε άλλους δύο.

Το Δικαστήριο έκρινε ως αναξιόπιστες τις μαρτυρίες των Αστυνομικών ενώ στήριξε την απόφαση του στην κατάθεση του κατηγορούμενου και σε μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα.

Η υπόθεση διαδραματίστηκε στη Λευκωσία πριν από τρία χρόνια όταν μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν σε κατάστημα που εργαζόταν ο κατηγορούμενος και υποστήριξαν πως ο κατηγορούμενος τους επιτέθηκε και τους προκάλεσε σωματική βλάβη και στην προσπάθεια τους να αμυνθούν και να  τον ακινητοποιήσουν έκαναν χρήση του υπηρεσιακού τους ροπάλου.

Το Δικαστήριο όμως δεν πίστεψε την ιστορία των Αστυνομικών αφού ενώπιον του τέθηκε και ανεξάρτητη μαρτυρία από γυναίκα αυτόπτη μάρτυρα η οποία βρέθηκε τυχαία στο χώρο και υποστήριξε πως οι Αστυνομικοί κτυπούσαν με μανία των κατηγορούμενο που βρισκόταν στο έδαφος με χειροπέδες πισθάγκωνα.

Μάλιστα σύμφωνα με τη μαρτυρία συνάδελφος του Αστυνομικού που χτυπούσε τον κατηγορούμενο αντέδρασε και του είπε να σταματήσει.

Ενώ στη συνέχεια οι Αστυνομικοί υποστήριξαν πως ο κατηγορούμενος επιτέθηκε και σε άλλους παρόντες στο σημείο αμέλησαν να καταγράψουν τα στοιχεία τους για να τα βάλουν στο φάκελο της υπόθεσης.

Μετά τη χθεσινή αθωωτική απόφαση για τον κατηγορούμενο. η Επαρχιακή Δικαστής Γεωργία Κορφιώτη εξέφρασε την πρόθεση να αποστείλει την απόφαση της στον Γενικό Εισαγγελέα για τυχόν περαιτέρω ενέργειες. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network