MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άστατος ο καιρός… με βροχές και χιόνια

Advertisement

Sponsored by exness

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας

Advertisement

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά το απόγευµα, στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αργότερα τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 9 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται πρόσκαιρες νεφώσεις.

Τη ∆ευτέρα, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, η οποία αναµένεται να δώσει κατά διαστήµατα µεµονωµένες βροχές ενώ µετά το µεσηµέρι δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, ενώ µέχρι τη ∆ευτέρα αναµένεται σταδιακή µικρή άνοδος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network