MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άσκηση πυρόσβεσης στην VTTV TERMINAL στο Βασιλικό 

Advertisement

Sponsored by exness

Άσκηση πυρόσβεσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην VTTV TERMINAL στο Βασιλικό 

Advertisement

Άσκηση πυρόσβεσης θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις πετροχημικών της εταιρείας VTTV στο Βασιλικό, στην οποία θα συμμετέχουν Πυροσβέστες από Κύπρο και Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδας  – Κύπρου «INTERREG» 2014 – 2020, την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, μεταξύ των ωρών 10.00  – 12.00, θα διεξαχθεί άσκηση στις Πετροχημικές εγκαταστάσεις της VTTV TERMINAL στο Βασιλικό.

Στην εν λόγω εκπαίδευση, θα λάβουν μέρος 25 Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου και 25 Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας υπό την επίβλεψη ειδικού εμπειρογνώμονα από την Ολλανδία σε θέματα «Industrial Firefighting».

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στέλιος Νέστωρος είπε ότι το σενάριο της άσκησης αφορά την κατάσβεση πυρκαγιάς επιφανείας σε οροφή ντεπόζιτου πετρελαιοειδών .

Επιπρόσθετα, είπε ότι το σενάριο αφορά τη διαχείριση συμβάντος πυρκαγιάς πλήρους επιφανείας σε οροφή ντεποζίτου πετρελαιοειδών των εγκαταστάσεων της VTTV TERMINAL και θα γίνει χρήση τόσο των συστημάτων πυρόσβεσης των εγκαταστάσεων όσο και το μέσων πυρόσβεσης της Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network