MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άσκηση ετοιμότητας στο αεροδρόμιο Λάρνακας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Άσκηση ετοιμότητας στο αεροδρόμιο Λάρνακας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης – Σενάριο με φωτιά στην περιοχή αναχωρήσεων

Η περαιτέρω βελτίωση των επιπέδων άμεσης ανταπόκρισης και συντονισμών όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του αεροδρομίου Λάρνακας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ήταν ο στόχος άσκησης ετοιμότητας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Advertisement

Σε ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι «ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η άσκηση ετοιμότητας στην οποία συμμετείχαν φορείς και υπηρεσίες τόσο του κράτους όσο και του ιδιωτικού τομέα που εδρεύουν εντός του αεροδρομίου».

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης «ενεργοποιήθηκε το σύστημα ανίχνευσης πυρκαγιάς στην περιοχή των αναχωρήσεων ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, ξέσπασε φωτιά στο σημείο με τον καπνό να καλύπτει την περιοχή στις πύλες αναχώρησης και των καταστημάτων. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν όλες οι διαδικασίες που αφορούν την ολική εκκένωση του τερματικού κτιρίου».

Προστίθεται ότι «η διεξαγωγή της άσκησης εντάσσεται στις συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης των επιπέδων ετοιμότητας και συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του αεροδρομίου, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης».

H Hermes Airports εκφράζει «ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα και την επιτυχία της άσκησης, τα συμπεράσματα της οποίας θα αξιολογηθούν, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των επιπέδων άμεσης ανταπόκρισης και της γενικής απόδοσης και συντονισμού των διαφόρων υπηρεσιών».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network