MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άσκηση έκτακτης ανάγκης στο αεροδρόμιο Λάρνακας σήμερα. Θα εκδηλωθεί εικονική πυρκαγιά

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για άσκηση έκτακτης ανάγκης στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Θα εκδηλωθεί εικονική πυρκαγιά – Θα συμμετέχουν όλες οι αρχές – Πληροφορίες για την ώρα και το σημείο της άσκησης

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία, πληροφορεί το κοινό ότι, σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, 2020, γύρω στις 8:30μ.μ., θα διεξαχθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ευρείας κλίμακας άσκηση έκτακτης ανάγκης (Full Scale Emergency Exercise) με θέμα: «Complete Terminal Evacuation».

Advertisement

Στην άσκηση, η οποία καθορίστηκε από τη διαχειρίστρια εταιρεία Hermes Airports με τη συμμετοχή της πολιτικής αεροπορίας, θα λάβουν μέρος από πλευράς Αστυνομίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αεροδρομίου, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αεροδρομίων (Δ.Α.Σ.Α.) και η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑ&Μ).

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, θα εκδηλωθεί εικονική πυρκαγιά σε σημείο του χώρου αναχωρήσεων, η οποία θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία και θα πραγματοποιηθεί εκκένωση του τερματικού του κτιρίου. Στο σημείο θα φθάσουν άμεσα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να ξεκινήσει η επιχείρηση πυρόσβεσης και διάσωσης.

Ενόψει των πιο πάνω επισημαίνεται ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας από το κοινό αφού πρόκειται για άσκηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network