MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρνούνται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους ηλικιωμένοι στη Λεμεσό κι ας κατέρρευσε τοίχος (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Αρνούνται να μετακινηθούν από την οικία τους οι ηλικιωμένοι – Κατέρρευσε λόγω της κακοκαιρίας ο τοίχος – Ανταποκρίθηκαν οι υπηρεσίες – Καθαρίστηκαν τα μπάζα – Δείτε Εικόνες

Δεν εγκαταλείπουν το σπίτι τους κι ας κατέρρευσε τοίχος λόγω της κακοκαιρίας…

Advertisement

Πρόκειται για το ζεύγος ηλικιωμένων στη Λεμεσό, που χθες είδαν τον τοίχο της κουζίνας της τουρκοκυπριακής οικίας στην οποία διαμένουν να καταρρέει και τα μπάζα να πέφτουν σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Ανταπόκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες και την κοινότητα των Πάνω Πολεμδιών για προσωρινή μεταφορά τους αλλού υπήρξε, ωστόσο οι ηλικιωμένοι που αντιμετωπίζουν και προβλήματα υγείας αρνούνται να φύγουν.

«Δεν φύγαμε, δε θέλαμε ππέσαμε μέσα στην αποθήκη. Ήταν δύσκολη νύχτα μες την κρυάδα αλλά εντάξει. Που το σπίτι μας δε φεύγουμε, να μας το σάσουν και από εδώ δε φεύγουμε. Είπαν ότι εν να έρτουν σύντομα» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους η κυρία Ελένη.

«Έχει 50 χρόνια που κάθομαι δαμέ και θα μου πουν να φύγω; Εγώ άμα φύω που δαμέ εποσπάστηκα, άμα με πάρουν μες το ξενοδοχείο εν να πεθάνω» είπε ο σύζυγος της, ο κύριος Ανδρέας.

Όπως ανέφερε ο Κοινοτάρχης Πάνω Πολεμιδιών, που τους επισκέφθηκε και σήμερα, ενημερώθηκε η Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών και έγιναν ενέργειες για να περάσουν οι ηλικιωμένοι πιο εύκολα το χθεσινό, κρύο βράδυ.

«Μόλις ενημερώθηκα από την Αστυνομία σε πέντε λεπτά ήμουν εδώ, ειδοποίησα και το τρακτέρ για να μετακινήσουμε τα μπάζα, άνοιξε και ο δρόμος. Μετά ήρθα ξανά και είδα τους ανθρώπους αν χρειάζονταν κάτι. Το δωμάτιο που μένουν είναι παγωμένο, φέραμε ξύλα και στείλαμε υδραυλικό για τις επιδιορθώσεις.

Πρέπει να γίνει τοίχος αντιστήριξης την οποία εμείς ως κοινότητα δε μπορούμε να πράξουμε, είναι ευθύνη της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών και πιστεύω έχουν το προσωπικό να το κάνουν. Μου είπαν ότι έστελναν άμεσα άνθρωπο για να δει, άλλη επικοινωνία δεν είχα» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Κίκης Μαυρής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network