MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρνήθηκε να παραδώσει τα κλειδιά ο κοινοτάρχης Φοινιού (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Αρνήθηκε να παραδώσει στην έπαρχο τα κλειδιά του κοινοτικού συμβουλίου Φοινιού ο κοινοτάρχης Φυλακτής Ηρακλέους – Κατήγγειλε απειλές σε βάρος του – Η βοηθός Έπαρχος που μετέβη στο Φοινί για τη διαδικασία κάνει λόγο για δυσλειτουρικότητα του Κοινοτικού Συμβουλίου

Δεν παρέδωσε τα κλειδιά του κοινοτικού Συμβουλίου Φοινιού όπως κλήθηκε από την βοηθό έπαρχο Άνθη Παναγίδου να πράξει ο κοινοτάρχης Φυλακτής Ηρακλέους, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών, που επικαλείται χρόνια δυσλειτουργικότητα του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Advertisement

Μιλώντας από το Φοινί, η κυρία Παναγίδου ανέφερε ότι «με βάση το άρθρο 45, ο κοινοτάρχης είναι υπόχρεος λόγω των προβλημάτων που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια και νοουμένου ότι δόθηκε εύλογο χρονικό διάστημα για επίλυση τους χωρίς αποτέλεσμα, να παραδώσει τα κλειδιά και τα επίσημα έγγραφα τα οποία τώρα πρέπει να διαχειρίζεται με βάση την νομοθεσία ο έπαρχος».

Όπως εξήγησε η βοηθός έπαρχος «δεν υπάρχει οποιοδήποτε προσωπικό πρόβλημα με τον κοινοτάρχη ή οποιοδήποτε μέλος του συμβουλίου, σημειώνοντας ότι μετά από τις πολλαπλές εκκλήσεις προς συμμόρφωση χωρίς αποτέλεσμα, τώρα ο έπαρχος πρέπει να διαχειρίζεται τις αρμοδιότητες του κοινοτικού συμβουλίου και όχι τις αρμοδιότητες του κοινοτάρχη».

Από την στιγμή που ο κοινοτάρχης δεν μας παρέδωσε τα κλειδιά θα ενημερώσουμε το Υπουργείο και θα δούμε πως θα κινηθούμε, ανέφερε η κ. Παναγίδου.

Δείτε Εικόνες:

 

Από την πλευρά του ο κοινοτάρχης Φοινιού, τόνισε ότι δεν παρέδωσε τα κλειδιά στην έπαρχο υποστηρίζοντας ότι αυτός και ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου εργάζονται κανονικά, ενώ πρόσθεσε ότι το κοινοτικό συμβούλιο ξεκίνησε να μην λειτουργεί σωστά με τον διορισμό δύο μελών από την κυβέρνηση.

Ο κ. Ηρακλέους έκανε παράλληλα λόγω για απειλές εναντίον του και εναντίον δύο πρόσφατα παραιτηθέντων μελών του συμβουλίου, προσθέτοντας ότι τα άτομα που τον απείλησαν έχουν καταδικαστεί από τις αρχές.

«Εμείς είμαστε εδώ να για να υπηρετήσουμε το χωριό μας με ανιδιοτέλεια και εντιμότητα όπως μας παρέδωσε την εξουσία ο λαός» ανέφερε ο κ. Φυλακτού, τονίζοντας ότι μόνο με την ψήφο του λαού θα παραδώσουν τα κλειδιά στο Υπουργείο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network