MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρνείται την επίθεση σε βάρος της 72χρονης στον Άγιο Δομέτιο. «Έπεφτε μόνη της…» Όσα ισχυρίζεται η 40χρονη

Advertisement

Sponsored by exness

Αρνείται την επίθεση σε βάρος της 72χρονης στον Άγιο Δομέτιο – «Έπεφτε μόνη της…» – Όσα ισχυρίζεται η 40χρονη –  Υπό 8ήμερη κράτηση η 40χρονη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε η 41χρονη από τη Ρωσία για την επίθεση εναντίον της 72χρονης μητέρας του πρώην συμβίου της χθες στον Άγιο Δομέτιο, το οποίο εξέδωσε διάταγμα 8ήμερης κράτησής της για διευκόλυνση των ερευνών.

Advertisement

Η 41χρονη, σύμφωνα με την Αστυνομία, αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν απόπειρα φόνου και πράξεις που σκοπεύουν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

«Δεν είναι όλα έτσι έπεφτε μόνη της και εγώ μπήκα στο σπίτι και την είδα» ανέφερε η ύποπτη ενώπιον του Δικαστηρίου, αρνούμενη ότι επιτέθηκε στην 72χρονη.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, την 72χρονη εντόπισε ο γιός της στο πάτωμα αιμόφυρτη και με μαξιλάρι στο πρόσωπο.

Στα πλαίσια των ερευνών αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από το φιλικό περιβάλλον του θύματος καθώς επίσης θα ανακριθεί εκ νέου η 41χρονη, η οποία αρνήθηκε ανάμειξη στην υπόθεση λέγοντας κατά τη σύλληψή της ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 12.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο πρόσωπο, σε οικία στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντός οικίας εντόπισαν τραυματισμένη την 72χρονη.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, που διενεργήθηκαν, φαίνεται πως ο τραυματισμός της 72χρονης, προήλθε από επίθεση, που δέχθηκε από 41χρονη, η οποία επίσης εντοπίστηκε στη σκηνή.

Εναντίον της 41χρονης εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά τον εντοπισμό της, η 72χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στο κεφάλι, μώλωπες και εκχυμώσεις στο λαιμό και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network