MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρνείται ο εκπαιδευτικός τα όσα του καταλογίζει ο μαθητής για ξυλοδαρμό του σε Γυμνάσιο της Λεμεσού

Advertisement

Sponsored by exness

Ελεύθερος αφού πρώτα κατηγορήθηκε γραπτώς ο καθηγητής Γυμνασίου της Λεμεσού μετά από καταγγελία σε βάρος του για ξυλοδαρμό μαθητή – Συνεχίζονται οι καταθέσεις για το συμβάν

Τους δικούς του ισχυρισμούς για τα όσα εκτυλίχθηκαν σε Γυμνάσιο της Λεμεσού μετά και την καταγγελία σε βάρος του για επίθεση σε μαθητή της Γ’ Γυμνάσιου, έδωσε μετά και την σύλληψη του ο 55χρονος εκπαιδευτικός.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, o καθηγητής στην κατάθεση του αρνείται όσα του καταλογίζει ο μαθητής δίνοντας τους δικούς του ισχυρισμούς. Συγκεκριμένα αρνήθηκε ότι τον κτύπησε ενώ ανέφερε πως εξυβρίστηκαν με τον μαθητή.

Να σημειωθεί πως κατηγορήθηκε γραπτώς για επίθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, oι εξετάσεις για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη με τους υπεύθυνους του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας να συνεχίζουν την λήψη καταθέσεων για το συμβάν. Με την ολοκλήρωση των ερευνών, ο φάκελος της υπόθεσης θα οδηγηθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας για οδηγίες.

Όπως μας αναφέρθηκε, ανήλικος φέρεται να έχει δυο εκδορές (γρατσουνιές), μια στο πρόσωπο και μια στο μάγουλο.

Υπενθυμίζεται πως ο πατεράς του μαθητή σε τηλεφωνική παρέμβασή του σε μεσημεριανή εκπομπή, ανέφερε πως ο ξυλοδαρμός του παιδιού του σημειώθηκε τη Δευτερά το μεσημέρι στο χώρο του σχολείου.

Όπως ισχυρίστηκε,  αφορμή ήταν το γεγονός ότι κάποια παιδιά έβαλαν μουσική στην κλειστή αίθουσα Γυμναστικής, κάτι που δεν επιτρέπεται. «Όταν τα παιδιά έβαλαν μουσική κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ο καθηγητής της Γυμναστικής τους είπε να την κλείσουν. Στη συνέχεια ο γιος μου, του είπε ότι δεν γνωρίζει πώς να κλείσει την μουσική. Ο καθηγητής τον προειδοποίησε ότι σε δύο λεπτά θα έπρεπε να κλείσει ή θα τον κτυπούσε. Όταν ο γιος μου του είπε ότι δεν έχει αυτό δικαίωμα, αυτός τον άρπαξε από τον λαιμό, τον κτύπησε στο πρόσωπο και προσπαθούσε να το ρίξει από ύψος».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network