MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρνείται να εκδοθεί στην Αίγυπτο ο αεροπειρατής της EgyptAir

Advertisement

Sponsored by exness

Οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο 59χρονος αεροπειρατής της EgyptAir – Αρνείται να εκδοθεί στην Αίγυπτο – Υπό κράτηση μέχρι την 21η Απριλίου όπου και θα επανεξεταστεί η υπόθεση — Σύσκεψη στο αρχηγείο για την αεροπειρατεία ​

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε το πρωί ο 59χρονος αεροπειρατής της EgyptAir καθώς σήμερα εκπνέει το διάταγμα κράτησης του. Μετά την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα και του Υπουργού Δικαιοσύνης για έκδοση του 59χρονου στις Αιγυπτιακές αρχές η αστυνομία αποτάθηκε στο Δικαστήριο προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεση του στο αίτημα ούτως ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Ο 59χρονος αεροπειρατής ερωτηθείς αν δίνει τη συγκατάθεση του για έκδοση απάντησε αρνητικά και ως εκ τούτου το Δικαστήριο όρισε ημερομηνία για ακρόαση και εξέταση του αιτήματος.

Μέχρι την 21η Απριλίου οπότε θα εξεταστεί η υπόθεση ο 59χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύσκεψη στο αρχηγείο για την αεροπειρατεία 

Πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας με στόχο την ανατροφοδότηση όσον αφορά στην πρόσφατη αεροπειρατεία, πρακτική που ακολουθεί πάντοτε η Αστυνομία μετά από τη διαχείριση μιας κατάστασης κρίσης.

Της σύσκεψης προήδρευσε ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου και σε αυτήν έλαβαν μέρος η υπόλοιπη ηγεσία της Αστυνομίας και οι επικεφαλής όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών. 

Αφού έγινε ανάλυση της κατάστασης που επικράτησε κατά τη διαχείριση της αεροπειρατείας, εντοπίστηκαν τόσο τα δυνατά σημεία όσο και τα κενά ή και αδυναμίες που παρουσιάστηκαν και δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες για την λήψη διορθωτικών μέτρων και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών με πρώτιστο μέλημα μας την παροχή της μέγιστης δυνατής ασφάλειας τόσο προς τους πολίτες όσο και προς τα μέλη μας σε περίπτωση αντιμετώπισης παρόμοιων καταστάσεων.

Παράλληλα, λόγω της εμπλοκής στη διαχείρισης της όλης κατάστασης και άλλων αρμόδιων Υπηρεσιών εκτός της Αστυνομίας, θα ακολουθήσουν συσκέψεις και με τις Υπηρεσίες αυτές, για σκοπούς ανατροφοδότησης και καλύτερου συντονισμού.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network