MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρνείται και εξετάζεται από γιατρό ο 85χρονος ύποπτος για βιασμό νεαρής με νοητική υστέρηση

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού τη διερεύνηση καταγγελίας 31χρονης με νοητική υστέρηση για βιασμό της από 85χρονο – Υπό κράτηση από χθες ο ύποπτος – Επιμένει να αρνείται τη διάπραξη των αδικημάτων ο 85χρονος – Θα εξεταστεί από ιατρό – Θεωρεί την καταγγελία πράξη εκδίκησης ο 85χρονος

Advertisement

Τη διερεύνηση της σοκαριστικής καταγγελίας 31χρονης με μειωμένη νοητική ικανότητα, ότι έπεσε θύμα βιασμού από 85χρονο Ελληνοκύπριο, συνεχίζουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης όπως αυτά καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία από την 31χρονη, όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο όταν η φιλική σχέση της με τον ύποπτο και οι επισκέψεις της στο σπίτι του, κατέληξαν σε εφιάλτη, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Η 31χρονη γνώρισε τον 85χρονο στον οίκο ευγηρίας όπου διαμένει, υπό την φροντίδα των κοινωνικών υπηρεσιών του κράτους, όταν ο ύποπτος μετέβαινε εκεί για να επισκεφθεί άλλο πρόσωπο.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times ο 85χρονος φέρεται σε μία περίπτωση να οδήγησε την νεαρή στην οικία του, όπου ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη θέληση της ενώ σε δεύτερη περίπτωση την ανάγκασε να προβεί σε άσεμνες πράξεις μέσα στο αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο 85χρονος φέρεται να ενοχλούσε επανειλημμένως την παραπονούμενη, με συνεχείς κλήσεις ζητώντας της να συναντηθούν.

Ο 85χρονος, μετά την καταγγελία στην οποία προέβη πριν από περίπου μία εβδομάδα η νεαρή, συνελήφθη την Τετάρτη και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία διέταξε την κράτηση του για περίοδο 5 ημερών. Ο 85χρονος αρνείται τη διάπραξη των σε βάρος του αδικημάτων που αφορούν βιασμό γυναίκας, διαφθορά γυναίκας με μειωμένο νοητικό και άσεμνη επίθεση και δίδει τους δικούς του ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από την Αστυνομία. Δίδει μάλιστα τον ισχυρισμό ότι η καταγγελία σε βάρος του έγινε για σκοπούς εκδίκησης, επειδή είχε δανείσει παλαιότερα έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στην 31χρονη και εν συνεχεία τον ζήτησε πίσω.

Το θύμα εξετάστηκε από ιατροδικαστή σύμφωνα με τον οποίο δεν φέρει οποιαδήποτε σημάδια βιασμού.

Όπως πληροφορούμαστε και ο 85χρονος αναμένεται να εξεταστεί από γιατρό, ενώ οι ανακριτές θα ζητήσουν και άρση των τηλεπικοινωνιακών τους δεδομένων, στα πλαίσια της διερεύνησης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal