MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αργεί ακόμα η… Άνοιξη! Βροχές και χιόνια στα ορεινά… μέχρι και -4 απόψε στο Τρόοδος

Advertisement

Sponsored by exness

Ασταθής αέρια μάζα αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή ενώ ψυχρή αέρια μάζα θα συνεχίσει να επηρεάζει το νησί μέχρι και την Παρασκευή.

Σήμερα ο καιρός αρχικά θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά, κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι, 4 μποφόρ, ενώ σταδιακά μέχρι το απόγευμα θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως, βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 3 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικές νεφώσεις πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη, για να παραμείνει πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 43 εκατοστά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network