MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει ο υδράργυρος. 25άρι και συνεχίζει

Advertisement

Sponsored by exness

Στους 25 η θερμοκρασία σήμερα – Αίθριος ο καιρός σήμερα – Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, για να καταστούν σταδιακά, μετά το μεσημέρι, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network