MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρχίζουν οδικά έργα στην λεωφόρο Λάρνακος στη Λευκωσία. Πως επηρεάζονται οι οδηγοί

Advertisement

Sponsored by exness

Οι εργασίες που αρχίζουν από αύριο αφορούν την πρώτη φάση αναβάθμισης της λεωφόρου Λάρνακος – Αναμένεται να διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες

Εργασίες αναβάθμισης της λεωφόρου Λάρνακος, στην Λευκωσία, αρχίζουν από αύριο Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου και ενδεχομένως να επηρεάσουν την ομαλή κυκλοφορία, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες αιχμής.

Advertisement

Τα οδικά έργα θα διεξάγονται στο τμήμα της λεωφόρου από τη συμβολή της με την λεωφόρο Σαλαμίνος, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου. Η κυκλοφορία στην λεωφόρο Λάρνακος θα επιτρέπεται και στις δύο κατευθύνσεις προς Λευκωσία και προς Αγλαντζιά, θα απαγορεύεται ωστόσο η στάθμευση οχημάτων στο τμήμα όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να οδηγούν το όχημά τους με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Οι εργασίες που αρχίζουν από αύριο αφορούν την πρώτη φάση αναβάθμισης της λεωφόρου Λάρνακος, στο τμήμα από τη συμβολή με την λεωφόρο Σαλαμίνος, μέχρι τη συμβολή με την λεωφόρο Διγενή Ακρίτα. Αναμένεται να διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Λευκωσίας, το όλο έργο αναβάθμισης της λεωφόρου περιλαμβάνει την ανακατασκευή του οδοστρώματος, την αναβάθμιση των υποδομών Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας, την κατασκευή νέων πεζοδρομίων με οδηγό όδευσης, την κατασκευή ποδηλατόδρομου που θα ενοποιηθεί με το υπό σχεδίαση δίκτυο ποδηλατοδρόμων που κατασκευαστεί στην ευρύτερη περιοχή και την δενδροφύτευση νέων δέντρων για ενίσχυση του πράσινου στοιχείου στην περιοχή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network