MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρχίζει η δίκη του ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλο για τις απόπειρες φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου ο Μαμαλικόπουλος –

Αρχίζει σήμερα η δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου για τον Ελλαδίτη ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλος τον οποίο ενέπλεξε ο 38χρονος Ελληνοκύπριος που ομολόγησε ότι ήταν το πρόσωπο που στις δύο περιπτώσεις τράβηξε τη σκανδάλη για τις απόπειρες φόνου στη Λάρνακα και την Αγία Νάπα.

Advertisement

Στον Δημήτρη Μαμαλικόπουλο αναμένεται σήμερα να απαγγέλουν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Να σημειωθεί πως ο 38χρονος θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιο του Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται πως ο 38χρονος έδωσε λεπτομέρειες για την εμπλοκή τόσο του ίδιου όσο και του Μαμαλικόπουλου στις δύο υπό διερεύνηση υποθέσεις απόπειρας φόνου.

Συγκεκριμένα η απόπειρα φόνου στην Λάρνακα διαπράχθηκε το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2019 εναντίον 37χρονου στη Λάρνακα και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο ύποπτοι αφορούν συνωμοσία για φόνο, απόπειρα φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών κατηγορίας Β και παράνομης κατοχής/μεταφοράς εκρηκτικών υλών.Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24-27/11/2019 στη Λάρνακα.

Οσον αφορά την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα εναντίον επιχειρηματία διαπράχθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2020 σε καφετέρια και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο αφορούν συνωμοσία για φόνο, απόπειρα φόνου, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλων όπλων κατηγορίας Α και Β και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 13 και 16 Φεβρουαρίου 2020.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network