MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν παροχή δενδρυλλίων

Advertisement

Sponsored by exness

Άρχισε και συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων, για υλοποίηση της υπουργικής απόφασης για δωρεάν παροχή δενδρυλλίων, με σκοπό την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, με τίτλο Πρόγραμμα: «Φυτεύω για το Kλίμα».

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τη φετινή φυτευτική περίοδο άρχισε στις 16 Οκτωβρίου και λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Advertisement

Τα έντυπα αιτήσεων μπορούν να παραλαμβάνονται από τους κατά τόπους δασικούς σταθμούς ή από την ιστοσελίδα του Τμήματος Δασών (www.moa.gov.cy/forest).

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στους κατά τόπους δασικούς σταθμούς σε έντυπη μορφή ή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες παρουσιάζονται στο έντυπο αίτησης.

Δικαιούχοι δωρεάν δενδρυλλίων είναι μόνο δημόσιοι φορείς και οργανωμένα σύνολα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμοι και Κοινότητες), του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Σχολικές Μονάδες), άλλες Κυβερνητικές Υπηρεσίες (Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αστυνομία, Εθνική Φρουρά, Νοσοκομεία, κτλ), Εκκλησιαστικές Αρχές (Εκκλησίες, Εξωκλήσια, Μοναστήρια) και άλλα οργανωμένα σύνολα και πρωτοβουλίες πολιτών που αποδεδειγμένα έχουν εξασφαλίσει κατάλληλη γη για δενδροφύτευση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network