MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άρχισε η Σύνοδος Κορυφής των μεσογειακών κρατών μελών της ΕΕ

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης βρίσκεται στη Σύνοδο Κορυφής των μεσογειακών κρατών μελών της ΕΕ που άρχισε γύρω στην 1 το μεσημέρι στη Λισαβόνα- Νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα

Advertisement

Σε εξέλιξη οι εργασίες της Συνόδου στην οποία θα συμμετάσχουν οι επτά Αρχηγοί Κρατών ή Κυβερνήσεων της Κύπρου, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ελλάδας, της Μάλτας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Στόχος της Συνόδου είναι ο συντονισμός των θέσεων του χωρών αυτών που βρίσκονται αντιμέτωπες με κοινές προκλήσεις, ενόψει της Άτυπης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στη Μάλτα, στις 3 Φεβρουαρίου 2017. Τη Σύνοδο Κορυφής στη Λισσαβόνα αναμένεται να απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν το μέλλον της ΕΕ, τη Μετανάστευση, την Εσωτερική και Εξωτερική Ασφάλεια και την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη.

Μετά τις εργασίες της Συνόδου θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των επτά αρχηγών Κρατών ή Κυβερνήσεων. Οι εργασίες της Συνόδου αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 3 μ.μ. (τοπική ώρα).

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύει στην Πορτογαλία ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network