MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρχηγός της Αστυνομίας: Το 2017 να καταστεί το πιο ασφαλές έτος στην οδήγηση

Advertisement

Sponsored by exness

Το 2017 μπορεί να γίνει το πιο ασφαλές έτος στην οδήγηση, αναφέρει ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ζητώντας παράλληλα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Σε μήνυμά του ενόψει των εορτών, για τη μείωση των οδικών συγκρούσεων, ο κ. Χρυσοστόμου καλεί όλους να υιοθετήσουν μια οδήγηση «άκρως αμυντική», που θα έχει ως χαρακτηριστικό γνώρισμα τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.

Advertisement

«Οι 700 ζωές που χάθηκαν στην άσφαλτο τα τελευταία 10 χρόνια είναι πάρα πολλές. Μπορούμε και πρέπει να μειώσουμε τις απώλειες ανθρώπινων ζωών που οφείλονται στις οδικές συγκρούσεις» λέει ο Αρχηγός της Αστυνομίας, προσθέτοντας ότι αυτό εξαρτάται από τον κάθε ένα από εμάς.

Έκρινα επιβεβλημένο, συνεχίζει στο μήνυμά του ο κ. Χρυσοστόμου, «να απευθυνθώ σε όλους αυτές τις άγιες ημέρες˙ νέα παιδιά, ενήλικες αλλά και στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας, και να σας καλέσω να συνδράμουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια για δραστική μείωση των θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων και των οδικών συγκρούσεων που οδηγούν σε μόνιμες ή σοβαρές αναπηρίες».

Ο πόνος από την απώλεια αγαπημένων προσώπων είναι ασύλληπτος, προσθέτει. «Ας αποτρέψουμε μια τέτοια εξέλιξη. Ας κάνουμε τη χώρα μας ασφαλή σε ό,τι αφορά τη χρήση του οδικού δικτύου» προστατεύοντας τη ζωή μας, αυτή των παιδιών μας και των συνανθρώπων μας, λέει και εύχεται τέλος καλά Χριστούγεννα και ασφαλές νέο έτος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network