MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρχηγός: Κάθε μέρα είναι μέρα κατά των ναρκωτικών

Advertisement

Sponsored by exness

Κάθε μέρα είναι μέρα κατά των ναρκωτικών, αναφέρει ο ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Το μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Advertisement

Η 26η Ιουνίου, καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Αυτή η μέρα αποτελεί για την Αστυνομία, ημέρα σκέψης, προβληματισμού και σοβαρής περισυλλογής για τους ανθρώπους, που υποφέρουν υπό το βάρος της κατάχρησης παράνομων ουσιών, αλλά και αυτούς που χάθηκαν συνεπεία του εγκλωβισμού τους σε πλασματικές και ουτοπικές επιλογές.

Σε γραπτή του δήλωση ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, σημειώνει ότι η Αστυνομία, ως ζωντανό κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας, αγωνιά για το μέλλον των παιδιών μας. «Ως εκ τούτου, αποτελεί προτεραιότητα μας η αντιμετώπιση του φαινομένου. Για αυτό, για μας, κάθε μέρα είναι μέρα κατά των ναρκωτικών. Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες μας στοχεύουν σε στρατηγικές τόσο στον τομέα της μείωσης της προσφοράς, όσο και στον τομέα της ζήτησης. Αντιμετωπίζουμε λοιπόν, το φαινόμενο σφαιρικά και ολιστικά. Εντείνουμε καθημερινά τις προσπάθειες μας για την πρόληψη και την πάταξη του φαινομένου, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στα εγκληματικά στοιχεία, που εμπορεύονται και διακινούν παράνομες εξαρτησιογόνες ουσίες, αλλά ταυτόχρονα απλώνουμε χέρι βοηθείας στους χρήστες και ουσιοεξαρτώμενους. Οι δράσεις μας σκοπεύουν στην ενίσχυση όλων εκείνων των παραγόντων, που κάνουν τον πολίτη να νιώθει ασφάλεια, σε ένα κλίμα δημόσιας τάξης και κοινωνικής συνοχής. »

Καταλήγωντας υπογραμμίζει πως το φαινόμενο των παράνομων ουσιών, δεν είναι και δεν μπορεί να είναι πρόβλημα του ενός. «Αποτελεί θέμα περίπλοκο και πολυπαραγοντικό. Γι’ αυτό καλούμε σε μια συνοδοιπορία με όλους ανεξαιρέτως, θεσμούς όπως η πολιτεία, η εκκλησία, οι κρατικοί και μη κερδοσκοπικοί φορείς, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας.»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network