MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρχηγός για ποινή σε Μεταξά: Η πιο βαριά στα ιστορικά από την κατάργηση της θανατικής ποινής

Advertisement

Sponsored by exness

«Το Δικαστήριο επέβαλε την πιο βαριά ποινή ισοβίτη στα ιστορικά της Δικαιοσύνης από την εποχή της κατάργησης της θανατικής ποινής» ήταν το σχόλιο του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη στην απόφαση του Κακουργιοδικείου να επιβάλει στον κατά συρροή δολοφόνο Νίκο Μεταξά ποινή 7 φορές ισόβια.

Advertisement

«Τα συγκλονιστικά συμβάντα έχουν γίνει η αιτία και η αφορμή για ανασύνταξη δυνάμεων. Θεωρώ ως ελάχιστο δείγμα γραφής της άμεσης αντίδρασης μας, το γεγονός ότι ο στυγερός εγκληματίας Νίκος Μεταξάς που αφαίρεσε τη ζωή 7 ανυπεράσπιστων γυναικών και παιδιών, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή είπε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: Τα πάνω-κάτω με κάρτα φιλάθλου… Νέα τοποθέτηση Υπουργού. «Λύπη για την αντίδραση της Βουλής»

Μιλώντας σε σύσκεψη ηγεσίας του σώματος και αξιωματικών στη Λευκωσία, που λαμβάνει χώρα στην παρουσία και του Υπουργού Δικαιοσύνης, ο Κύπρος Μιχαηλίδης είπε ότι «η εξέλιξη αυτή υπήρξε προϊόν της σκληρής και επίπονης προσπάθειας του ανέλαβαν οι ανακριτές μας, κάνοντας το πρώτο σημαντικό έμπρακτο βήμα, αναστροφής των εντυπώσεων και της εικόνας που δημιουργήθηκε, για την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό της Αστυνομίας».

Μιας εικόνας που την αδικεί, σχολίασε νέος Αρχηγός της δύναμης.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης είπε ότι «Η αστυνομία έχει δεχθεί πυρά ακόμη και για ρατσιστικές συμπεριφορές για τη διερεύνηση του θέματος με τον κατά συρροή δολοφόνο. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους πυροσβέστες για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους για εξεύρεση των θυμάτων. Τέτοιες συμπεριφορές αποτελούν πρότυπο».

«Τα πρόσφατα γεγονότα που έφεραν παραιτήσεις άφησαν ανοιχτές πληγές. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Κυβέρνηση θα σταθούμε δίπλα σας γιατί πιστεύουμε ότι το επίπεδο της αστυνομίας μιας χώρας αντικατοπτρίζει το επίπεδο του πολιτισμού της» ανέφερε ο Υπουργός απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στη σύσκεψη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network