MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρχηγός Αστυνομίας στην CT: «Αμείλικτη η Αστυνομία με όσους παρανομούν… Ζήτημα ζωής και θανάτου». Αυστηροί έλεγχοι Παγκύπρια

Advertisement

Sponsored by exness

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους παρανομούν έστειλε μέσω της Cyprus Times ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης – Αυστηροί έλεγχοι Παγκύπρια – Επί ποδός η Αστυνομία

Της Μικαέλας Κουλλέ

Στους δρόμους βρίσκεται από χθες η αστυνομία σε μία προσπάθεια επιβολής της τάξης και αναχαίτισης του ιού που πλήττει την χώρα μας. Η παρουσία των μελών της δύναμης είναι έντονη σε όλους τους δρόμους Παγκύπρια δίνοντας την δική τους μάχη, αυτήν, της τήρησης των μέτρων που εξαγγέλθηκαν δια στόματος του ΠτΔ για περιορισμό στις μετακινήσεις των πολιτών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Μιλώντας στην Cyprus Times ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης ήταν ξεκάθαρος ως προς τον ρόλο της Αστυνομίας που δεν είναι άλλος από την προστασία των πολιτών όπως είπε, στέλνοντας ταυτόχρονα και ηχηρό μήνυμα στους παρανομούντες.

«Αμείλικτη η Αστυνομία με όσους παρανομούν… Ζήτημα ζωής και θανάτου»

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης μετέβη το πρωί για να επιβλέψει ιδίοις όμμασι τους ελέγχους που πραγματοποιούν τα μέλη της δύναμης, ενώ έδωσε και σχετικές οδηγίες στα περίπολα που βρίσκονται στους δρόμους και πραγματοποιούν ελέγχους.

«Θεωρώ ότι ο περισσότερος κόσμος εφαρμόζει το διάταγμα αλλά υπάρχουν και αυτοί οι λίγοι που το παραβιάζουν, όμως με αυτούς θα είμαστε αμείλικτοι. Δεν είναι γιατί θέλουμε να τιμωρούμε τον κόσμο, αντίθετα είμαστε  δίπλα στον πολίτη, αλλά θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι το θέμα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου» τόνισε ο κ.Μιχαηλίδης.

Όπως επισήμανε ο Αρχηγός της Αστυνομίας «δεν μπορεί από μία απερισκεψία του οποιουδήποτε να κινδυνεύουν ανθρωπινές ζωές και να κινδυνεύουμε να μεταδοθεί ο ιός σε πολλούς συμπολίτες μας απλά και μόνο επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν τα δικά τους και να μην συμμορφώνονται με τις πρόνοιες των διαταγμάτων».

Συνεχίζοντας, ο Κύπρος Μιχαηλίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα μέτρα που λαμβάνουν οι αστυνομικοί που βρίσκονται στους ελέγχους.

«Μέλημα μας βέβαια είναι η προστασία των μελών μας και έχω δει ότι πράγματι τα μέλη μας είχαν όλο τον εξοπλισμό μαζί τους σήμερα, τα γάντια, μάσκες και αντισηπτικά και αυτό είναι ευχάριστο».

Φωτογραφίες από τους σημερινούς ελέγχους της Αστυνομίας

Με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου ο Κύπρος Μιχαηλίδης έστειλε και τις δικές του ευχές μέσω της Cyprus Times.

«Σήμερα 25η Μαρτίου που είναι μία μεγάλη εθνική επέτειος και θρησκευτική γιορτή θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στους εορτάζοντας και σε όλο τον κόσμο και εύχομαι και ελπίζω να μην αντιμετωπίσει ξανά η πατρίδα μας, παρόμοια συμβάντα και γεγονότα όπως αυτά που ζούμε σήμερα».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network