MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρχηγός Αστυνομίας: Η Αστυνομία είναι ο κόσμος και ο κόσμος είναι η Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Η Αστυνομία είναι ο κόσμος και ο κόσμος είναι η Αστυνομία – Δηλώσεις κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου μετά τον εντοπισμό των δύο παιδιών που είχαν απαχθεί στη Λάρνακα

Advertisement

Σε δηλώσεις του ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου μετά τον εντοπισμό των δύο παιδιών που είχαν απαχθεί σήμερα στη Λάρνακα, καθώς και τη σύλληψη του υπόπτου, ανέφερε ότι, υπήρξε άμεση κινητοποίηση, λήφθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα και υπήρξε ανάκληση προσωπικού.

Ευχαρίστησε επίσης, όλα τα μέλη της Αστυνομίας που πραγματικά έδειξαν μια άρτια επαγγελματική συμπεριφορά, αξιοποίησαν κάθε πληροφορία που ερχόταν, αλλά πάνω απ΄ όλα ευχαρίστησε τον κόσμο γιατί όπως ανέφερε, ο κ. Χρυσοστόμου, η συνεργασία του ήταν καταλυτική σε ότι αφορά το αποτέλεσμα της υπόθεσης.

Μία υπόθεση που για την Αστυνομία, τώρα ξεκινά σε ότι αφορά το ανακριτικό έργο. Πρόσθεσε παράλληλα, ότι ήταν δεκάδες οι πληροφορίες που έφθαναν στην Αστυνομία, από το πρωί και η κάθε μία από αυτές τύγχανε τη επιβεβλημένης ανάλυσης και επεξεργασίας και φθάσαμε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Τέλος, τόνισε ότι η Αστυνομία είναι ο κόσμος και ο κόσμος είναι η Αστυνομία.

Μόνο μέσα από τη συνεργασία Αστυνομίας – πολιτών, μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και μέσα από τη συνεργασία αυτή, το όφελος το έχει η ίδια η κοινωνία. Ιδού το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network