MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρχιεπίσκοπος: Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα λυθεί το εθνικό μας θέμα

Advertisement

Sponsored by exness

Ποτέ δεν πίστεψε ότι θα φθάσουμε στο τέλος και θα λυθεί το εθνικό μας ζήτημα, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ο Β’ – «Η Άγκυρα επιθυμεί τη διάλυση της ΚΔ ωστόσο τέτοιο χατίρι δεν θα τους κάνουμε».

Advertisement

Την εκτίμηση ότι ποτέ δεν πίστεψε ότι θα φθάσουμε στο τέλος και θα λυθεί το εθνικό μας ζήτημα , όπως επιθυμεί και ο λαός μας, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος Β’.

Ο Αρχιεπίσκοπος σε δηλώσεις του στην Πάφο μετά το πέρας του μνημόσυνου του αείμνηστου Υπουργού Παιδείας Άκη Κλεάνθους στην εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα και Παύλου είπε πως “  δυστυχώς οι Τούρκοι θέλουν τα πάντα για αυτό ποτέ δεν επίστεψα ότι μπορούμε να φθάσουμε στο τέλος”.

Πρόσθεσε επίσης, πως ο  λαός μας σίγουρα θέλει λύση , αλλά λύση,  όχι διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, διευκρίνισε. 

Δυστυχώς  συνέχισε, η Άγκυρα επιθυμεί τη διάλυση της ΚΔ σημειώνοντας ωστόσο πως “ τέτοιο χατίρι δεν θα τους κάνουμε”.

Αν θέλουν είπε,  κρατική υπόσταση και να μην είναι ψευδοκράτος πρέπει να αποφασίσουν να κάνουμε ένα κράτος σωστό για να εξυπηρετεί όλους τους πολίτες και Έλληνες και Τούρκους.

Αν δεν έρθουν σε αυτό το σημείο οι Τουρκοκύπριοι και ιδιαίτερα η Άγκυρα το κράτος θα είναι ψευδοκράτος και η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι Κυπριακή Δημοκρατία, συμπλήρωσε. 

 Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου αναφερόμενος στην οικονομία, εξέφρασε αισιοδοξία, λέγοντας πως πάντοτε ήταν  πολύ θετικός γιατί πάντοτε πίστευε στην δυναμική του λαού.

Εκτίμησε επίσης πως η Κυβέρνηση έκανε εκείνο που μπορούσε να κάνει αλλά η ουσία είναι η εργατικότητα του λαού. “Όπως έγινε το θαύμα του 1974 έτσι θα ξαναγίνει και τώρα  και όλα θα πάνε καλά”, κατέληξε. 

Σημειώνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος σήμερα έχει τα γενέθλια του και κλείνει το εβδομηκοστό πέμπτο  έτος της ηλικίας του .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network