MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρχή της εβδομάδας με συννεφιά και βροχές

Advertisement

Sponsored by exness

Συννεφιά και βροχές προβλέπει για σήμερα η Μετεωρολογική Υπηρεσία – Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει παροδικά την περιοχή μας – Στους 15 βαθμούς η θερμοκρασία στη Λευκωσία, στους 18 στα παράλια

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα βόρεια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αναµένονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, ενώ πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κοντά στα παράλια. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα, κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά, όπου δυνατό να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Τη νύχτα αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Πέµπτη, το πρωί, αναµένονται τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, αλλά από το µεσηµέρι και µετά ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network