MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρχή με απεργίες… Κλειστά τα σχολεία Τρίτη-Τετάρτη (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης-Εκπαιδευτικών οργανώσεων – Κλειστά όλα τα σχολεία Τρίτη και Τετάρτη – Αποφάσισαν απεργιακά μέτρα οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Advertisement

Οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ΠΟΕΔ αποφάσισαν όπως προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη.

Δημοτικά, Σχολεία και Λύκεια θα είναι κλειστά την Τρίτη και την Τετάρτη.

Ανακοινώθηκε, επίσης, ότι θα καταρτίσουν πλάνο κυλιόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων.

«Απεργούμε για τη δημόσια αξιοπρέπεια και το δημόσιο σχολείο που δεν αναβαθμίζεται»

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννο Σωκράτους, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις εκ μέρους των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων, θα ακολουθήσει πλάνο κυλιόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων. Λαμβάνονται και νομικά μέτρα όπως είπε. Προχωρούν με καταγγελίες οι εκπαιδευτικοί για το θέμα του διαλόγου, ο οποίος δεν έγινε όπως είπε ο κύριος Σωκράτους.

«Απεργούμε για τη δημόσια αξιοπρέπεια και το δημόσιο σχολείο που δεν αναβαθμίζεται» είπε ο κύριος Σωκράτους, ζητώντας και την κατανόηση της κοινωνίας.

Δείτε τις δηλώσεις εκπροσώπων των εκπαιδευτικών οργανώσεων – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Όπως μετέδωσε και σε πρωινό ρεπορτάζ της η Cyprus Times, πέραν των απεργιακών κινητοποιήσεων αναμένεται και η εξαγγελία περαιτέρω μέτρων διαρκείας.

Νωρίτερα, παρέμβαση στο θέμα έκανε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Κυβέρνηση δε θα υποκύψει σε εκβιασμούς.

«Δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε εκβιασμούς, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφερόμενος στο θέμα της κρίσης στην Παιδεία, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση εντέλλεται και εκλέγεται από τον λαό για να κυβερνήσει και όχι να κυβερνηθεί. Τόνισε παράλληλα ότι η Κυβέρνηση είναι ανοικτή και έτοιμη για διάλογο με τις εκπαιδευτικές συνδικαλιστικές οργανώσεις».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network