MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αραιή σκονή και… βροχές!

Advertisement

Sponsored by exness

Λίγο απ’ όλα… Μερικώς συννεφιασμένος ο καιρός – Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα και… βροχές -Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή

Advertisement

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος σε αρκετές περιοχές και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως το πρωί και νωρίς το απόγευμα, αρχικά από τα δυτικά και βόρεια και αργότερα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Τι μας περιμένει το επόμενο τριήμερο

Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αργά το απόγευμα και το βράδυ αναμένονται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια.

Την Κυριακή αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σαββατοκύριακο, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ…

ShootandGoal