MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποζημιώσεις για το θάνατο 52χρονης από ιατρική αμέλεια 13 χρόνια μετά

Advertisement

Sponsored by exness

Αποζημιώσεις για το θάνατο 52χρονης από ιατρική αμέλεια 13 χρόνια μετά – «Έσβησε» μετά από ακατάσχετη αιμορραγία κατά τη διάρκεια επέμβασης αφαίρεσης όγκου

Αποζημιώσεις ύψους 90 χιλιάδων ευρώ με επιπλέον τόκους, επιδίκασε το Δικαστήριο Λευκωσίας σε οικογένεια 52χρονης, η οποία απεβίωσε μετά από επέμβαση στην οποία υπβελήθη το 2006.

Advertisement

Όπως αποφάνθηκε το Δικαστήριο, ο θάνατός της προήλθε από ιατρική αμέλεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή που άσκησε ο σύζυγος της αποβιώσασας, επιδικάζοντας οι οποίες είχαν συμφωνηθεί μεταξύ των μερών στην περίπτωση που διαπιστωνόταν ιατρική αμέλεια.

Κατά τα γεγονότα της υπόθεσης, τον Νοέμβριο του 2006, διαπιστώθηκε ότι η 52χρονη είχε καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Κατά την εγχείριση αφαίρεσής του, η 52χρονη έχασε τη ζωή της από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ενώπιον του Δικαστηρίου κατέθεσε η ιατροδικαστής η οποία διενήργησε τη νεκροψία η οποία ανέφερε πως «κατά διάρκεια της επέμβασης τραυματίστηκε ο άνω οβελιαίος κόλπος και η αιμορραγία του, που δεν κατέστη δυνατό να ανακοπεί, επέφερε τον θάνατο».

Κατά την απόφαση το Δικαστήριο έκρινε ότι ο νευροχειρουργός δεν διασφάλισε να έχει καλή ορατότητα στο σημείο όπου ήταν ο όγκος με αποτέλεσμα να προκαλέσει ακατάσχετη αιμορραγία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network