MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποσύρθηκε καλλυντικό από την αγορά (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Έχει εντοπισθεί και αποσυρθεί καλλυντικό προϊόν, υπό την ονομασία DeAura D`or mystére – Eye Performer Gel Supérieure, λόγω του ότι περιέχει απαγορευμένα συντηρητικά και δεν είναι σύμφωνο με τον Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για τα Καλλυντικά (EC) No 1223/2009.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), στην τελευταία γνωστοποίησή του, ενημερώνει τα κράτη μέλη της ΕΕ ότι στην κοινοτική αγορά ότι έχει εντοπισθεί και αποσυρθεί το εν λόγω προϊόν το οποίο στον Τύπο/Αρ. Μοντέλου αναγράφει άγνωστος, με Bar code: 7290106492387, αρ. Παρτίδας : 07091816 και χώρα προέλευσης το Ισραήλ.

Η χώρα που γνωστοποιεί την απόσυρση είναι η Εσθονία.

Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής του προϊόντος και για το λόγο αυτό οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν το έχει στην κατοχή του να διακόψει τη χρήση του ή σε περίπτωση που εντοπίσει το προϊόν αυτό, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, στο τηλέφωνο 22-608606.

screenhunter_7141-apr-18-15-08

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network