MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποσύρει τα απεργιακά μέτρα η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ. «Ετοιμότητα για εντατικό διάλογο…»

Advertisement

Sponsored by exness

Αποσύρει τα απεργιακά μέτρα η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ – «Ετοιμότητα για εντατικό διάλογο…», το μήνυμα που στέλνει σε σχετική ανακοίνωση

Advertisement

Σήμερα νωρίς το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Λιμενεργασίας Λεμεσού στην οποία συζητήθηκαν οι αποφάσεις του, της συνεδρίας που έγινε στις 19/12/2018.

Όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να αποσύρει τις αποφάσεις της συγκεκριμένης ημερομηνίας, συμπεριλαμβανομένης και της απόφασης για σύσταση Διαιτητικού Δικαστηρίου για επίλυση της εργατικής διαφοράς που αφορούσε την ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης. Αποφάσισε επίσης την έναρξη διαλόγου για ρύθμιση των εργατικών διαφορών.

Την ίδια στιγμή, αποφασίστηκε να αποσυρθούν και τα απεργιακά μέτρα και η αυριανή εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, τα οποία έλαβε η Συνέλευση των μελών της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ στις 10/01/2019.

«Η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ εκφράζει την ικανοποίηση της για την ομόφωνη απόφαση απόσυρσης της θέσης για Διαιτητικό δικαστήριο, του Συμβουλίου Λιμενεργασίας Λεμεσού, γιατί με αυτή επανέρχεται η ομαλότητα στα Λιμάνια, που είναι απαραίτητη για να λυθούν οι εργατικές διαφορές τις επόμενες μέρες.»

Καταλήγωντας, η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ δηλώνει για ακόμα μια φορά την ετοιμότητα της για εντατικό διάλογο και επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων το συντομότερο.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network