MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απορρίπτει κατηγορηματικά τις κατηγορίες Φαίδωνος η Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Απάντηση της Αστυνομίας στις κατηγορίες του Δημάρχου Πάφου – Απορρίπτει κατηγορηματικά τις έμμεσες αιχμές 

Advertisement

Αναφορικά με χθεσινές και σημερινές δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου κ. Φ. Φαίδωνος σε μέσα ενημέρωσης, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Φαίδωνος έχουν ήδη αναφερθεί και στο παρελθόν στην Αστυνομία η οποία γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και ενεργεί πάντοτε αξιολογώντας τις όποιες πληροφορίες ή και μαρτυρίες με επαγγελματισμό και σοβαρότητα.

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά για ακόμα μια φορά έμμεσες ή άμεσες αιχμές τις οποίες διατυπώνει εναντίον της Αστυνομίας, ως προς τον τρόπο που ενεργεί, την αντικειμενικότητα και την αποτελεσματικότητά της.

Περαιτέρω, το νομοθετικό πλαίσιο δεν μας επιτρέπει να πράττουμε αυτά που δημοσίως μας υποδεικνύει ο κ. Φαίδωνος, με πληροφορίες που προέρχονται από οπουδήποτε. Σε όσες περιπτώσεις εξασφαλίστηκαν επαρκή στοιχεία, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο της Νομοθεσίας, προχωρήσαμε σε συλλήψεις και διερευνήθηκαν υποθέσεις που κάποιες εκκρεμούν στο Δικαστήριο.

Τέλος, παραπέμπουμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, ημερομηνίας 27/12/2017 που αφορά απάντηση σε προηγούμενες δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network