MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Απονεμήθηκε δικαιοσύνη… το καλύτερο μνημόσυνο στον Παναγιώτη» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας στη CT

Advertisement

Sponsored by exness

Απόφαση «σταθμός» από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σχετικά με τον θάνατο του μαθητή Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους – Άφησε την τελευταία του πνοή σε πάρτι – Η πρώτη υπόθεση που σχετίζεται με παρενόχληση και φτάνει στη δικαιοσύνη – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας στη Cyprus Times

Ως το καλύτερο μνημόσυνο για τον άτυχο νέο Παναγιώτη Στεφανή είναι η σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου, το οποίο έκρινε ένοχους τους 3 κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας, χαρακτήρισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντρέας Χρήστου στη Cyprus Times.

Advertisement

Όπως τονίζει ο κ.Χρήστου, «η οικογένεια θεωρεί ότι απονεμήθηκε δικαιοσύνη και αυτό αποτελεί το καλύτερο μνημόσυνο στον νέο που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή».

Πάντως ο κ.Χρήστου διευκρινίζει ότι η απόφαση αυτή παρά το γεγονός ότι υπήρξε μπούλινγκ στον άτυχο νέο είναι για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας, αφού δεν υπάρχει νομοθεσία στην Κύπρο για το bullying.

Συγκεκριμένα το Δικαστήριο έκρινε ένοχους ένα 20χρονο από την Ορόκλινη, ένα 19χρονο από τη Λάρνακα και ένα 19χρονο από τα Λιβάδια ενώ αθώωσε και απάλλαξε ένα 20χρονο από την Ορόκλινη.

Η επόμενη δικάσιμος για αγορεύσεις από πλευράς κατηγορουμένων ορίστηκε για τις 3 Νοεμβρίου.

Συγκλονισμός στο Παγκύπριο για τον χαμό του Παναγιώτη…

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Στεφανή άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 16 ετών, ενώ βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων σε σπίτι στους Τρούλλους στις 14 Απριλίου 2019 είχε προκαλέσει συγκλονισμό.

Είναι η πρώτη υπόθεση που σχετίζεται με παρενόχληση η οποία φτάνει στη δικαιοσύνη μετά την τραγική κατάληξη του ανήλικου κατά τη διάρκεια πάρτι στο χωριό του στο οποίο οι κατηγορούμενοι φέρονται να προέτρεψαν το θύμα να καταναλώσει αλκοόλ σε μια υπόθεση που συνδέθηκε με συστηματικό bullying που φέρεται να δεχόταν ο νεαρός.

Ο Παναγιώτης Στεφανή κατανάλωσε όντως μεγάλες ποσότητες αλκοόλ εκείνο το βράδυ και βρήκε το θάνατο από ασφυξία λόγω εισρόφησης εμεσμάτων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network