MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απονεμήθηκαν τα Βραβεία Θεάτρου ΘΟΚ 2019 σε τέσσερεις δημιουργούς

Advertisement

Sponsored by exness

Το Μεγάλο Βραβείο ΘΟΚ απονεμήθηκε στην Πόπη Αβραάμ

Απονεμήθηκαν χθες το βράδυ στους Πόπη Αβραάμ, Μαγδαλένα Ζήρα, Αθηνά Κάσιου και Προκόπη Αγαθοκλέους, τα Βραβεία Θεάτρου ΘΟΚ για το 2019, σε τελετή στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Advertisement

Το Μεγάλο Βραβείο ΘΟΚ απονεμήθηκε στην Πόπη Αβραάμ εις αναγνώριση του ζήλου, της σκληρής εργασίας και της επιμονής, της ενεργούς και δραστήριας παρουσίας, της πολύχρονης και συνεχιζόμενης εμπλοκής και προσφοράς της στο κυπριακό θέατρο.

Το 2019 υποδύθηκε την Μπάρμπαρα στο έργο «O κόμπος της καρδιάς» του Ντέιβιντ Έλντριτζ και καθήλωσε κοινό και κριτικούς με τη βαθιά βίωση και ενσάρκωση του πολύπλοκου και πολύπλευρου χαρακτήρα της Βίβιαν Μπέαρινγκ στο έργο «Πνεύμα» (W;t) της Μάργκαρετ Έτσον.

Το Βραβείο Δημιουργού της Χρονιάς απονεμήθηκε εξίσου στις δημιουργούς Μαγδαλένα Ζήρα και Αθηνά Κάσιου για τη σύλληψη, τη δημιουργία, την επιμέλεια και τον συντονισμό του πρότζεκτ ΣΕΖΟΝ Γυναίκες 2019-2021.

Το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Χρονιάς απονεμήθηκε στον Προκόπη Αγαθοκλέους, του οποίου το απόγειο της έως τώρα καριέρας του ήταν με την ερμηνεία που έδωσε στον Ριχάρδο Γ΄.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network