MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απομακρύνθηκε ο κίνδυνος για την ζωή των 8 με καταρράκτη

Advertisement

Sponsored by exness

Σε εξέλιξη η έρευνα που έχει διατάξει το Υπουργείο Υγείας στο Απολλώνειο και τα αποτελέσματα της θα καταδείξουν τι πήγε λάθος – Τι είπε ο ο Πρόεδρος της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κύπρου (ΟΕΚ) Δρ Ανδρέας Κοντός

Ο κίνδυνος για την ζωή των οκτώ ασθενών που χειρουργήθηκαν για καταρράκτη και παρουσίασαν σοβαρές επιπλοκές λόγω προσβολής από πολυανθεκτικό στέλεχος ψευδομονάδας απομακρύνθηκε, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κύπρου (ΟΕΚ) Δρ Ανδρέας Κοντός.

Advertisement

Πέντε νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στο Παθολογικό Τμήμα και τρεις στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Προηγουμένως τέσσερεις ασθενείς νοσηλεύονταν στο Μακάρειο και τέσσερεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Χθες, μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, από το Μακάρειο νοσοκομείο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, άλλος ένας ασθενής, ο οποίος λαμβάνει την δέουσα θεραπεία στο Παθολογικό Τμήμα.

«Το ευχάριστο είναι ότι έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος για την ζωή λόγω των επιπλοκών που δημιούργησε η μόλυνση πέραν των οφθαλμών. Οι τέσσερεις έχουν κάποια βελτίωση στην όραση ενώ οι άλλοι δεν έχουν, παραμένουν στην ίδια κατάσταση» είπε.

Ο Δρ Κοντός ανέφερε ότι η έρευνα που έχει διατάξει το Υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε εξέλιξη στο Απολλώνειο και τα αποτελέσματα της θα καταδείξουν τι πήγε λάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια ενός εκ των ασθενών, προχώρησε χθες σε καταγγελία στην Αστυνομία εναντίον του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου, στο οποίο διενεργήθηκαν οι χειρουργικές επεμβάσεις και το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά πλέον το ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal