MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απόλυτη επιτυχία για την 1η Ημερίδα της MC MEDIA Safe Internet For All (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 1η Μαθητική Ημερίδα «Ασφαλές Διαδίκτυο Για Όλους» που διοργάνωσε η MC DIGITAL MEDIA με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τη Στήριξη της Κυπριακής Αστυνομίας, το πρωί στη Λεμεσό.

Advertisement

Με πλήρη επίγνωση του ρόλου που διαδραματίζει ως καθαρά διαδικτυακός όμιλος και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης για συνεχή ενημέρωση στα πλαίσια ασφαλούς χρήσης των τεχνολογιών του διαδικτύου, η MC DIGITAL MEDIA σχεδίασε και παρουσίασε Μαθητική Ημερίδα με θέμα «Ασφαλές Διαδίκτυο για Όλους».

Χρήσιμες πληροφορίες για κάθε χρήστη του διαδικτύου και κυρίως για τους μαθητές, τρόποι προφύλαξης από τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο internet και πότε θα πρέπει να μας «χτυπήσει» το καμπανάκι ότι έχουμε πέσει θύματα, ήταν μόνο μερικά από τα θέματα που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της Ημερίδας, μέσω ομιλιών και πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία των Προέδρων ΔΗΣΥ και ΕΔΕΚ Αβέρωφ Νεοφύτου και Μαρίνου Σιζόπουλου, του Βοηθού Αρχηγού Δημήτρη Δημητρίου, του Αστυνομικού Διευθυντή Λεμεσού Νίκου Νίκου, του Αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου Κλείτου Ερωτοκρίτου, του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη, Βουλευτών, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων ημικρατικών οργανισμών και του επιχειρηματικού κόσμου, φίλοι και υποστηρικτές του Ομίλου.

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός που ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης Ανδρέας Φυλακτού κατάφερε να κρατήσει «ζωντανό» το ενδιαφέρον των μαθητών ενώ πέτυχε παράλληλα, κάποιοι εξ αυτών να μιλήσουν για τις προσωπικές τους εμπειρίες, όταν είχαν πέσει «θύματα» του διαδικτύου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με LIVE LINK του ΚΛΙΚ FM με τους Λούη Πατσαλίδη και Μαρία Παπακώστα, ενώ τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι On Tour, το νεανικό συγκρότημα που με τα τραγούδια του ξεσήκωσε τους 1000 και πλέον μαθητές που βρέθηκαν στο Θεμιστόκλειο Κλειστό Γήπεδο από Γυμνάσια και Λύκεια της Λεμεσού και της Πάφου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση και απευθυνόμενος στους μαθητές, ο Γενικός Διευθυντής της MC DIGITAL MEDIA Χρίστος Μαραγκός αφού ανέφερε ότι η πραγματοποίηση της εκδήλωσης αποτελεί «υλοποίηση μιας πρωτοβουλία για ανάληψη δράσης προς την κατεύθυνση της ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου ως καθαρά διαδικτυακός όμιλος» αναφέρθηκε και στο φαινόμενο fake news.

Το θέμα των Υποκλοπών, του Cyber Bulling και του Sexting ανέπτυξαν οι Αναστασία Οικονόμου Προϊσταμένη του Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου η οποία ανέγνωσε χαιρετισμό του Υπουργού Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη, Βασίλης Κλεάνθους Λειτουργός Ασφάλειας Πληροφοριών της Ελληνικής Τράπεζας και Μαρία Πενταλιώτου Αστυφύλακας στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Παρόντες ήταν όλοι οι εργαζόμενοι στην MC DIGITAL MEDIA καθώς και συναδέλφοι από διάφορα Μέσα Ενημέρωσης που στήριξαν την εκδήλωση.

 

Η Μαθητική Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με τη δυναμική υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας και υποστηρικτές την EKO και την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Δύο μαθητές, από το Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου και Αποστόλου Λουκά στο Κολόσσι κέρδισαν από ένα I Phone 8, ευγενική προσφορά της Ελληνικής Τράπεζας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network