MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξυλοφόρτωσαν τον «Αράπη» στις Κεντρικές Φυλακές

Advertisement

Sponsored by exness

Επεισόδιο στις Κεντρικές Φυλακές – Υπόδικοι έπαιξαν ξύλο – Δύο νεαροί ξυλοφόρτωσαν τον «Αράπη» – Αιτία τα τσιγάρα – Στις φυλακές η Αστυνομία για διερεύνηση

Advertisement

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Cyprus Times γύρω στις 8:30 απόψε δύο νεαροί υπόδικοι ξυλοφόρτωσαν τον Ανδρέας Χαραλάμπους γνωστός ως «Αράπης» ο οποίος είναι επίσης υπόδικος των Κεντρικών Φυλακών και κρατείται για υπόθεση εμπρησμού πρακτορείου στοιχημάτων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο «Αράπης» μετέβη στο κελί των δύο νεαρών από τους οποίους έκλεψε τσιγάρα και ακολούθως τους κορόιδευε. Αποτέλεσμα αυτού τα αίματα να «ανάψουν» και οι δύο νεαροί να επιτεθούν και να τον ξυλοφορτώσουν.

Αμέσως επενέβηκαν δεσμοφύλακες και επέβαλαν την τάξη ενώ όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στη Cyprus Times ο «Αράπης» μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να εξετασθεί από ιατρούς.

Στις Κεντρικές Φυλακές μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για διερεύνηση του περιστατικού ενώ αναμένεται να παρθούν πειθαρχικά μέτρα εναντίον και των τριών εμπλεκομένων.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Αράπης» ήταν ένας από τους στόχους της τριπλής σχεδιαζόμενης δολοφονίας που απετράπη από την Αστυνομία στη Λάρνακα το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network