MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξενοδοχείο οι Κεντρικές Φυλακές; Και συνδρομητικά κανάλια στα κελιά!

Advertisement

Sponsored by exness

Έχουν τις ανέσεις τους οι κρατούμενοι στις Κεντρικές Φυλακές – Έγινε αποδεκτό το αίτημα τους για συνδρομητικά κανάλια στις τηλεοράσεις μέσα στα κελιά – Έντονες οι αντιδράσεις του προσωπικού που φωνάζει για «σοβαρότερα προβλήματα» – Τι λένε στη Cyprus Times

Advertisement

Τα «καλά τους» φαίνεται να έχουν οι κρατούμενοι στις Κεντρικές Φυλακές αφού όπως διαπιστώνεται έχουν περισσότερες ανέσεις από πολίτες που βρίσκονται ελεύθεροι και παλεύουν καθημερινά ελέω οικονομικής κρίσης προκειμένου να έχουν έστω τα βασικά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Cyprus Times, η διεύθυνση του Σωφρονιστικού Ιδρύματος και το Υπουργείο Δικαιοσύνης έκανε αποδεκτό το αίτημα των φυλακισμένων για συνδρομητικά κανάλια στις τηλεοράσεις που έχουν στα κελιά τους.

Όπως μας ανέφερε πηγή από τις Κεντρικές Φυλακές, ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και τοποθετούνται τα καλώδια, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα των φυλακισμένων το συντομότερο δυνατό.

Ένα αίτημα το οποίο από τη μια επιβαρύνει τον προϋπολογισμό των φυλακών και από την άλλη προκαλεί έντονες αντιδράσεις, αφού το προσωπικό του σωφρονιστικού ιδρύματος θεωρεί ότι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα που θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα.

Δεσμοφύλακες ανέφεραν στη Cyprus Times, ότι τον τελευταίο καιρό, κάθε βράδυ, «δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα με κρατούμενους που κάνουν χρήση ναρκωτικών με αποτέλεσμα να χάνουν τις αισθήσεις τους και να μεταφέρονται στο νοσοκομείο ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν αντιλαμβάνονται τι κάνουν και τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ασφάλεια του προσωπικού».

Γεγονός που προβληματίζει έντονα το προσωπικό το τελευταίο διάστημα χωρίς όμως να λαμβάνονται μέτρα και «αντί αυτού οι υπεύθυνοι ασχοληθήκαν περισσότερο με το αίτημα για συνδρομητικά κανάλια στα κελιά των φυλακισμένων». 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network