MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνελήφθη η οικιακή βοηθός για τη σχεδιαζόμενη απαγωγή της 4χρονης

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες και στην οικιακή βοηθό για τη σχεδιαζόμενη απαγωγή της 4χρονης στη Λευκωσία – Εργαζόταν στην οικία της οικογένειας και φαίνεται να έδινε πληροφορίες στους επίδοξους απαγωγείς από τη Νορβηγία – Υπό 3ήμερη κράτηση

Advertisement

Η οικιακή βοηθός που εργαζόταν στο σπίτι όπου διέμενε η 4χρονη με τη μητέρα της φαίνεται να είναι το πρόσωπο που έδωσε τις λεπτομερείς πληροφορίες για την καθημερινότητα της μικρής.

Όπως σας είχε αποκαλύψει η Cyprus Times, η αστυνομία είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης εις βάρος της καθώς υπήρχε πληροφορία ότι στα μέσα Ιανουαρίου, όταν οι δύο εκ των τριών Νορβηγοί είχαν έρθει στην Κύπρο, φαίνεται να την προσέγγισαν για να τους δώσει πληροφορίες για τη μικρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικιακή βοηθός πριν περίπου 3 μήνες είχε εγκαταλείψει την οικία που διαμένει η 4χρονη μετά από διαφωνίες που υπήρχαν με την εργοδότρια της. Η Αστυνομία αφού εντόπισε τη γυναίκα στη νέα της διεύθυνση της φόρεσε χειροπέδες και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτηση της.

Η οικιακή βοηθός ωστόσο ανακρινόμενη ισχυρίζεται ότι δε γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση και ότι δεν είναι αυτή που έδωσε τις πληροφορίες στους Νορβηγούς, οι οποίοι τελούν υπό 6ήμερη κράτηση, με τον έναν εξ αυτών ηλικίας 60 χρόνων να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network