MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο Νοσοκομείο ο ένας ύποπτος για την απαγωγή της 4χρονης

Advertisement

Sponsored by exness

Ένιωσε πόνους στη καρδία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο ένας εκ των τριών υπόπτων για την απαγωγή 4χρονης στη Λευκωσία – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας κατά την μεταφορά του – Κρατείται στο Νοσοκομείο μέχρι αυτή την ώρα και υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων

Advertisement

Στο Νοσοκομείο ο 60χρονος Νορβηγός που συνελήφθη σήμερα για την υπόθεση απαγωγής τετράχρονης από τη μητέρα της στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Cyprus Times ο 60χρονος Νορβηγός, ένας εκ των τριών υπόπτων για την απαγωγή της 4χρονης, μετά την έκδοση διατάγματος κράτησης εναντίον του και αφού οδηγήθηκε στα κρατητήρια, γύρω στις τέσσερις το απόγευμα ένιωσε αδιαθεσία και πόνους στην καρδία.

Ο 60χρονος ζήτησε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας φορώντας μάλιστα χειροπέδες, ενώ δόθηκαν οδηγίες όπως ληφθούν επιπλέον μέτρα υπό το φόβο απόδρασης του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 60χρονος κρατείται στο Νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων μέχρι αυτή την ώρα.

Υπενθυμίζεται πως ο 60χρονος Νορβηγός μαζί με άλλους δύο συμπατριώτες του, ηλικίας 29 και 40 ετών, συνελήφθησαν για υπόθεση σχεδιαζόμενης απαγωγής 4χρονης έπειτα από οδηγίες που δόθηκαν από τον 56χρονο πατέρα της.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network