MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποσύρεται όλη κάνναβη από την αγορά; (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Απαγορεύεται ή όχι η χρήση βιομηχανικής κάνναβης στα τρόφιμα; Επιστολή- απάντηση των Υγειονομικών Υπηρεσιών στην εταιρεία Blue Bud για την πώληση προϊόντων με βιομηχανική κάνναβη

Advertisement

Αποσύρεται όλη βιομηχανική κάνναβη από την αγορά. Αυτό τουλάχιστον λέει χωρίς πολλές περιστροφές η επιστολή που έστειλε στην καθ’ όλα νόμιμη εταιρεία Blue Bud, ο Προϊστάμενος των Υγειονομικών Υπηρεσιών Αλβέρτος Καρής.

Με κατεπείγουσα επιστολή του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο κρατικός αξιωματούχος, απαντώντας σε αίτηση της Blue Bud&Co Ltd, για έγκριση σήμανσης των μπισκότων κάνναβης.

14274272_10153998139174422_1396421577_o

Γράφει λοιπόν ο Υγειονομικός Προϊστάμενος: «Η χρήση της βιομηχανικής κάνναβης στα τρόφιμα απαγορεύεται με βάση τις διατάξεις του «Περί ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών νόμου του 1977»…. …. «Ως εκ τούτου απαγορεύεται η παραγωγή προς πώληση των προϊόντων» καταλήγει ο κύριος Καρής.

14247699_10153998139239422_443998993_oΗ επιστολή κοινοποιείται στη Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, στον Διευθυντή των Ιατρικών Υπηρεσιών, στη Διευθύντρια του Γενικού Χημείου του κράτους, στον Διευθυντή των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, και στη Διευθύντρια του Τμήματος Γεωργίας και στον Διοικητή της ΥΚΑΝχ

Το επόμενο βήμα που αναμένει τώρα η Blue Bud&Co Ltd, σύμφωνα με εκπρόσωπο της, είναι η απόσυρση όλων των συσκευασιών που κυκλοφορούν στο εμπόριο, οι οποίες περιέχουν βιομηχανική κάνναβη. Αναμένει ακόμα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη νομοθεσία που ψήφισε η Βουλή.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network